Life is Wonderful

Hidup. Selalu dipenuhi dengan sensasi yang berbeda dari waktu ke waktu, datang silih berganti. Mendung datang mengawali hujan, senja datang mengawali malam, kata mengawali sebuah cerita, dan bahkan tragedi pun bisa mengawali sebuah tawa.

Kadang kita dilewatkan jalan yang sulit untuk memahami arti sebuah kemudahan. Merasakan takut supaya kita mengerti bagaimana menjadi pemberani. Dan merasakan sedih untuk mensyukuri setiap moment kebahagiaan. Terinspirasi dari blog nya si Kambing, “Life is not about waiting the storm to pass. It is about dancing in the rain.” Bener-bener kalimat yang sangat berani, bikin hidup lebih hidup katanya, tetapi untuk menjadi seorang penari di tengah badai tentu bukan hal yang mudah dilakukan. Tapi bukankah hidup memang untuk dihadapi?

Dan percayalah hidup ini indah, seperti yang ditulis oleh Jason Mraz dalam lagunya “Life is Wonderful”. Bagus banged menurutku, karena begitulah hidup..berputar..🙂

Life Is Wonderful

It takes a crane to build a crane
It takes two floors to make a story
It takes an egg to make a hen
It takes a hen to make an egg
There is no end to what I’m saying

It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la

It takes a night to make it dawn
And it takes a day to make you yawn brother
It takes some old to make you young
It takes some cold to know the sun
It takes the one to have the other

And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is
And it takes some fears to make you trust
It takes those tears to make it rust
It takes the dust to have it polished

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la it is so…

It takes some silence to make sound
And It takes a loss before you found it
And It takes a road to go nowhere
It takes a toll to make you care
It takes a hole to make a mountain

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life is meaningful
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la it is so… wonderful
It is so meaningful
It is so wonderful
It is meaningful
It is wonderful
It is meaningful
It goes full circle..

Dan satu lagi..

“The world is just awesome”

Tag yang sangat menarik kan? Yah, kalo kamu nonton discovery channel pasti akan ketemu intermezzo dengan tag tersebut. Dengan menampilkan potongan-potongan video peristiwa alam yang akan menyadarkan kita bahwa bahkan tornado pun adalah sesuatu yang indah..hoho, kalo direnungkan dalem banged ya hikmahnya..

Dan Allah lah pencipta segala yang ada di dunia ini..

PS : masuk kategori mana ya post ini..??

2 responses to this post.

  1. aku jg suka tu yg the world just awesome.. boomdeyada!!.. :))…

  2. Posted by adhi on January 28, 2009 at 2:44 pm

    i love this song .. ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: